שף קונדיטור אלון גולדמן, מבעלי הרשת, יצר עבור קהל לקוחותיו ארבע עוגות שונות, המתחברות זו לזו ונותנות מענה לחג מכל זווית אפשרית.
רות עפרי טאוב 18/09/2008
העוגה הראשונה היא עוגת דבש מסורתית, גולת הכותרת של ראש השנה. שף קונדיטור גולדמן נתן השנה פרשנות אישית לעוגה המסורתית וכך נוספו לה סילאן ותבלינים ארומאטיים. עוגת הדבש והסילאן נמכרת בתבנית עץ רב פעמית במחיר של 40 ₪.
העוגה השנייה, בה מככב אחד מסמלי החג הבולטים, התפוח, היא עוגת גבינה בחושה עם תפוחים בניחוח קינמון ומצופה בפירורי קרמבל. העוגה עגולה וארוזה בקופסת חלון ומחירה 45 ₪.
לחובבי הטארט, יצר גולדמן טארט קרם פיסטוק, תפוחים בקרמל ותאנים. הטארט מרובע וארוז באריזת חלון – מחירו 65 ₪
עוגה נוספת היא עוגת מוס YU חגיגית, בסיסה עשוי קראנץ' נוגט ומעליה קרם נוגט בשילוב תפוחי עץ אפויים וטריים בניחוח יוזו (פרי הדר יפני). קוטר העוגה 22" ומחירה עומד על 145 ₪.
בנוסף, לקראת ערב החג האפה חלות בריוש מועשרות בצימוקים ועוגיית מקרון חדשה בטעם עוגת דבש ותבלינים.
רשת "מזרין", פטיסרי צרפתית עם השפעות אוסטרו-הונגריות, הוקמה בהרצליה בשנת 2005 על ידי שף קונדיטור אלון גולדמן ושותפו איש העסקים שמעון זוהר.