מסעדת גבריאל מגישה: מתכון ירושלמי לאוכל צרפתי

מסעדת הפיוז'ן הצרפתית "גבריאל", מזמינה אתכם ליהנות ממנה ירושלמית אותנטית עם נגיעות צרפתיות, שתוגש לכם במסעדה המובילה בירושלים.

עידן הראל ו17/05/2012

(צילום: באדיבות פרסום גל אורן)

המסעדה פועלת זה שנים רבות במדרחוב הציורי בירושלים בכשרות רגילה ובשנה האחרונה שדרגה את הכשרות למהדרין בד"ץ בית יוסף וזאת - תוך שימור האיכות והארומה המפורסמת לה זכתה עם השנים.

לכבוד יום ירושלים השף אבי פרץ מגיש לכם את המנה הכי ירושלמית שתשלים לכם את אווירת היום:

תבשיל אוסובוקו (שלוש מנות)

3 זרועות טלה

2 כוסות גדולות ציר טלה

3 ענפי תימין

5 גרגירי פלפל אנגלי

4 עלי דפנה

2 בצלים

2 גזרים גדולים לציר

3 גזרים קטנים לתבשיל

 

צרור פטרוזיליה

סלרי אמריקאי קטן

3 יחידות שורש פטרוזיליה

1 שורש סלרי מחולק ל-4

כף רסק עגבניות גדושה

3 יחידות ארטישוק ירושלמי

מלח, מעט פלפל שחור גרוס, מעט קמח

 

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

    לא קיימות תגובות לכתבה.
יום ג', כ"ד טבת התש"פ 21.01.2020
פרשת וארא
כניסה: 16:25 | יציאה: 17:56
הצטרף לרשימת התפוצה
אירועי המגזר
<ינואר, 2020>
אבגדהוש
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת'' | מי אנחנו | כתבו לנו | פרסמו אצלנו | תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | מדינט-פורטל בריאות ורווחה| הפוך לדף הבית | RSS