סיר לשום

גם השום צריך סיר מסתבר: כלי חרס מקסים ומרהיב לאפיית ראשי שום שלמים

שיר פרידמן ו22/01/2008

יש לחתוך את ראש השום, לטפטף שמן זית, לבזוק עשבי תיבול כדוגמת רוזמרין, אורגנו, טימין או בזיליקום, להכניס למיקרוגל ל-5-10 דק' ולהגיש.

ניתן להשתמש בכלי גם לתפוחי אדמה, כרובית, ברוקולי או בטטה.

מתקבל ירק פריך, עסיסי, ספוג בטעמים ייחודיים בריח עישון.

מחיר: 90 ₪. להשיג בחותם - אומנות החיים היפים בכפר-סבא.

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

    לא קיימות תגובות לכתבה.
יום א', כ"ט טבת התש"פ 26.01.2020
פרשת וארא
כניסה: 16:25 | יציאה: 17:56
הצטרף לרשימת התפוצה
אירועי המגזר
<ינואר, 2020>
אבגדהוש
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת'' | מי אנחנו | כתבו לנו | פרסמו אצלנו | תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | מדינט-פורטל בריאות ורווחה| הפוך לדף הבית | RSS