סוגת משיקה: גריסי שיבולת שועל – תוספת בריאה לכל ארוחה

שיבולת שועל.הצעת הגשה. התמונה להמחשה. צילום: freepik

סוגת מרחיבה את מגוון מוצרי הדגנים שלה ומשיקה מוצר חדש – "גריסי שיבולת שועל". מדובר בדגן מלא העשוי מגרעיני שיבולת שועל כמעט ללא עיבוד תרמי, מה שמאפשר שמירה מקסימלית על הערכים התזונתיים של הדגן. מדובר במקור עשיר לפחמימה מורכבת, סיבים תזונתיים וחלבון מן הצומח.

ערך תזונתי גבוה ושובע לאורך זמן

גריסי שיבולת שועל. צילום: יח"צ

הייחודיות של גריסי שיבולת השועל טמונה ברמות העיבוד הנמוכות בהן הם מיוצרים, זאת בהשוואה לשיבולת שועל עבה או קוואקר (שיבולת שועל דקה). הדגן החדש נספג באיטיות, מסייע לתחושת שובע ממושכת ומעשיר את הגוף במינרלים חיוניים כמו ברזל, מגנזיום, זרחן, סידן ואבץ, וכן בוויטמינים הנדרשים לתפקוד יומיומי.

גריסי שיבולת שועל יכולים להשתלב במגוון רחב של מנות, החל מתוספת לצד מנות עיקריות ועד תחליף בריא לאורז בממולאים. אפשר לשלב אותם בסלטים, בקערות בודהה, במרקים או אפילו כמנה אחרונה מתוקה לצד פירות, דבש או מייפל.

קל ופשוט להכנה

הכנת גריסי שיבולת שועל פשוטה: מחממים כף שמן בסיר, מוסיפים כוס גריסים ומטגנים כחצי דקה תוך ערבוב. לאחר מכן מוסיפים כוס וחצי עד שתי כוסות מים רותחים (בהתאם למרקם הרצוי), מוסיפים מעט מלח ומבשלים על להבה נמוכה כ-18 עד 20 דקות – עד לספיגת הנוזלים והגעה למרקם רך.

- פרסומת -

גריסי שיבולת השועל החדשים של סוגת זמינים בכל רשתות השיווק בכשרות בד"צ ורבנות קריית גת.