מחקר שוק שנערך ע"י אתר המסעדות והאוכל 2eat לכבוד חג המימונה קובע שהישראלים אכלו במימונה כ-1.8 מליון מופלטות, 75% מהמופלטות כוללות חמאה ודבש.
דפנה אנקור 27/04/2008
מחקר שוק שנערך ע"י אתר המסעדות והאוכל 2eat לכבוד חג המימונה קובע שהישראלים אכלו במימונה כ-1.8 מליון מופלטות, כאשר כ-75% מתוכן הינן מופלטות קלאסיות הכוללות חמאה ודבש, עוד כ-5% מופלטות הכוללות חמאה עם פירות יער או פירות אחרים, כ-12% מופלטות הכוללות מוס שוקולד או ממרחי שוקולד שונים בתוספת שבבי אגוזים או שקדים, כ-3% מופלטות שיכילו גם משקאות אלכוהוליים וכ-5% מופלטות שכוללות תוספות שונות כולל תוספות פיקנטיות כגון: מופלטה טוניסאית שתכלול טונה, עריסה, זיתים שחורים ועוד.