חברת "מחלבות גד" משיקה בימים אלה מוצר חדש: גבינת ברי מחלב כבשים עם אגוזי פקאן.
עירית לוין 24/01/2008
גבינת הברי מחלב הכבשים עברה תהליך של הבחלה והתיישנות כמו גבינות העובש המייחדות את גבינות הגורמה הצרפתיות. אגוזי הפקאן ידועים כטעימים והמזינים ביותר מכל האגוזים. הם מהווים מקור חשוב לאבץ, מכילים זרחן, אשלגן ובורון (החשוב לבניית העצמות ומניעת מחלות כלי הדם ודלקת פרקים,) ומגוון רחב של ויטמינים: ויטמין A, ויטמין B-1, ויטמין B-2, ויטמין B-6, וויטמין C. שומן הפקאן מהווה תחליף מצויין לשומן מהחי, תכולת חומצות השומן הבלתי רוויות בו מקטינה את רמת הכולסטרול בדם. שילוב אגוזי הפקאן עם חלב הכבשים מעניקים לגבינה טעם ייחודי וארומה מפתיעה.
הגבינה מכילה עובש חיצוני המעניק לגבינת הברי את טעמה ומרקמה. גבינת הברי מתאימה למגוון רחב של שימושים על בסיס מלוח: סנדוויצ'ים, סלטים ואכילתה בצורה טבעית.
המוצר משווק במשקל במעדניות בכל רשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
מחיר מומלץ ל-100 גרם: 11.40 ₪. כשרות-רבנות מטה אשר ובד"צ מהדרין – רובין.