איך בוחרים מגשי אירוח?

אחת השאלות שתמיד עולות ותמיד משפיעות על אופי האירוע, בין אם זה אירוע גדול או קטן, אירוע חברתי או משפחתי, היא השאלה איזה אוכל נגיש באירוע וכיצד נבחר אותו. בשנים האחרונות, יותר ויותר אנשים בוחרים להשתמש במגשי אירוח במקום בשירותי קייטרינג, בעיקר כשמדובר באירועים קטנים ובינוניים, בין אם אלה אירועים ביתיים, משרדיים או אירועים אחרים (למשל אירוע השקה ופתיחה, אירועי מכירה, שיווק ופרסום ועוד). כעת עולה השאלה, כיצד בוחרים מגשי אירוח לאירוע.

עידן הראל ו21/11/2017

נניח והחלטנו באמת להשתמש באופציה של מגשי אירוח, הרי שיש לנו מגוון רחב של אפשרויות לבחור מביניהן. הכוונה היא, שיש לנו אפשרויות שונות לבחירה מבין מגשי אירוח שונים אשר אנחנו יכולים להציע לאורחים שלנו. אנחנו יכולים למצוא מגשי אירוח חלביים, בשריים, מגשי אירוח צמחוניים ואף טבעוניים, אנחנו יכולים להציע פסטות, כריכים, קישים, פשטידות, סלטים, דגים ועוד שורה ארוכה מאוד של מאכלים. לצד כל אלה, נמצא גם מגשים יותר קלילים, דוגמא כאלה שכוללים פירות וירקות, פירות יבשים, קינוחים ועוד.

תהליך הבחירה של מגשי אירוח מורכב מכמה נקודות, אותן אנחנו נציג בחלק זה. לפני כן צריך לומר, כל אחד בוחר אילו נקודות הוא מעדיף לשים לב אליהן, לאילו נקודות הוא מעדיף להתייחס, מה נחשב מהותי בעיניו ומה פחות.

נקודות לבחירת מגשי אירוח

לפי אתר Fooder, הנקודה הראשונה היא, מה סוג האירוע. סביר להניח שבאירוע של ילדים למשל, לא נגיש את אותם דברים שנגיש באירוע של מבוגרים. אומנם היום גם ילדים נהנים מסוגי אוכל שמבוגרים צורכים, אך לא תמיד זה כך ולא תמיד זה אפשרי. סביר להניח שבאירוע של ילדים לא נגיש דגים למשל.

הנקודה השנייה היא, מתי נערך האירוע. אם זה אירוע שנערך בקיץ, נגיש אוכל שונה מזה שנגיש בחורף, כנ"ל לגבי השעות, בבוקר נגיש אוכל שונה מזה שנגיש בערב, הרי לא נגיש בשעות הבוקר בשר, נניח. כן נגיש סלטים, כריכים, פירות וכדומה.

הנקודה השלישית, המיקום של האירוע. הרבה פעמים נקשר בין המקום לאופי האירוע ולאוכל שנגיש בו. למשל, אם אנחנו עורכים אירוע בים, נגיש אוכל קליל שמתאים לים, הרי נרצה שהקהל גם יוכל ליהנות ממה שיש לים להציע, אם נגיש לו בשר, יהיה לו מאוד קשה ליהנות מהים. לעומת זאת דגים וסלטים זה הרבה יותר מתאים.

הנקודה הרביעית, אנחנו נבחר חברת קייטרינג שמתמחה בסוג אוכל מסוים ואותו אנחנו נזמין לאירוע שלנו. למשל, אם אנחנו מזמינים חברה שמתמחה באוכל איטלקי, סביר להניח שנזמין תפריט איטלקי ולא תפריט אחר. אחרת אנחנו מפספסים את הרעיון.

הנקודה החמישית והאחרונה, כמות האנשים באירוע. אנחנו נבחן כמה אנשים אמורים להיות נוכחים באירוע ועל פי הכמות נחליט איזה אוכל להגיש, אילו מגשי אירוח להזמין לאירוע שלנו.

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

    לא קיימות תגובות לכתבה.

Fatal error: Call to undefined function: json_decode() in /home/virtual/datili/public_html/main/functions.php on line 49