רשת פאפאגאיו משיקה תפריט חדש

רשת מסעדות פאפאגאיו, מקבוצת גאות, יוצאת במיצוב מחדש, הכולל מהלך שיווקי רחב במסגרתו תשדרג את ששת סניפי הרשת ותשיק תפריט חדש. כמו כן, מינתה הרשת שף חדש, עומרי שחר, המופקד על השינויים הקולינאריים.

עמיעד טאוב ו22/02/2009

פלטת בשרים בפאפאגאיו (צילום: דניאלה ר תקשורת)

גינסברג.מחוייבים לקהל הלקוחות (צילום: דניאלה ר תקשורת)

"פאפאגאיו אוהבים בשר", זהו הסלוגן שילווה את המיצוב החדש עליו הכריזה רשת פאפאגאיו לאחרונה.

רשת מסעדות פאפאגאיו, מקבוצת גאות, יוצאת כאמור במיצוב מחדש, הכולל מהלך שיווקי רחב במסגרתו תשדרג את ששת סניפי הרשת ותשיק תפריט חדש.

הרשת הפועלת בארץ כ- 10 שנים ומתמחה בבשר בשיטת צלייה ברזילאית, היתה ידועה עד היום בעיקר בזכות קונספט השיפוד הרץ "אספטו קוהידו", המגיע ממסורת האירוח הברזילאי עתיקת היומין והיא מציעה חווית בשרים משובחת לצד מוסיקה דרום אמריקאית נהדרת, אלכוהול והמון בשר.

עפ"י מחקר שוק מקיף שערכה הרשת בו נבחן שוק הבשר בישראל, כחלק משינויים והתאמה למגמות השוק בשנת 2009 ומתוך רצון לספק אלטרנטיבה איכותית בגובה העיניים, הוחלט בפאפאגאיו לבצע סידרה של שינויים קולינריים בניצוחו של השף עומרי שחר. שחר הופקד על בניית תפריט פשוט וטעים ששם דגש על היתרון היחסי של רשת פאפאגאיו, הבנה ואהבה לבשר, תחת הקונספט "casual dinning" תוך התאמה אישית לחיך הישראלי והגשת מנות המתאימות לכל שעות היום.

תפריט פאפאגאיו החדש כולל את מנות פאפאגאיו גולד, המציעות חוויה משודרגת וייחודית של טעמים בשיטת השיפוד הרץ הברזילאי, (שיפודי ענק אותנטיים, המגיעים לשולחן עם שלל סוגי בשרים) לצד מנות A la card"" חדשות, שכיף לאכול בכל שעות היום וביניהן: המבורגר פאפאגאיו 300 גרם- המבורגר עסיסי, המוגש עם גואקמולי ברזילאי (45 ₪), פאצ'יאה דה סינטה- נתחי סינטה במשרה תבלינים על לחם קלוי, איולי פיקנטי (49 ₪), ספרינג רול קרנה- עלי סיגר פריכים במילוי בקר ושעועית שחורה ברוטב שזיפים ויין אדום (28 ₪) ועוד.

לדברי צפריר גינסברג, מנכ"ל קבוצת גיאות, המפעילה את רשת פאפאגאיו: "אנו מחויבים בעיקר בימים אלה לאפשר לקהל הלקוחות הנאמנים שלנו ולכל אוהבי הבשר באשר הם לסעוד אצלנו ולזכות לחוויה שלמה במחירים הכי value for money בעיר".

לרגל המיצוב מחדש ובמסגרת יעד הכיבוש של "תחום הקולינריה הכשרה בישראל", הרשת יצאה בקמפיין רחב היקף, תחת הכותרת: "פאפאגאיו- אוהבים בשר". הסיסמה החדשה מקפלת בתוכה את המסורת המפוארת ואת המקצוענות הבלתי מתפשרת של המותג לבשר האיכותי ביותר.

רשת פאפאגאיו נמצאת בבעלות קבוצת גאות הכוללת 5 סניפים כשרים, את מרכז האירועים "קסיופאה" בהרצליה פיתוח, ואת מסעדת היוקרה "דקא " בת"א. סניפי פאפאגאיו הכשרים בארץ: תלפיות -ירושלים, פארק המדע - רחובות, ארנה - הרצליה פיתוח, חוצות המפרץ - חיפה.

 

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

  1. רק בשר בשרבשר
    (22/02/2009)
    כמו שאנחנו אוהבים
  2. רק שיורידו קצת מחירים
    (22/02/2009)

Fatal error: Call to undefined function: json_decode() in /home/virtual/datili/public_html/main/functions.php on line 49