לראשונה בדיוטי פרי בנתב"ג: מעדניית כחול לבן

מעדניית הגורמה הוקמה ומנוהלת בשיתוף עם השף רן בוק, מומחה לגבינות בעל שם עולמי ומחבר הספר "גבינות", המדריך השלם והמקיף לגבינות.

מירי סער 18/02/2008

מנכ"ל דיוטי פרי ג'יימס ריצ'רדסון הודיע על השקת מעדניית "בוטיק" במתחם הדיוטי פרי בנתב"ג, המתמחה במכירת מוצרי מזון ייחודיים מתוצרת ישראלית מובחרת בלבד. מבחר המוצרים בחנות כוללים גבינות של מחלבות בוטיק ישראליות, (ביניהם מגוון גבינות שיוצרו במיוחד עבור "הטעם הישראל" ע"י "מרתף הגבינות" של רן בוק), יינות יוקרתיים של יקבי בוטיק, שמני זית, ריבות ביתיות ושוקולדים מובחרים.

מעדניית הבוטיק, אשר תשתרע על שטח של כ-80 מ"ר, הוקמה ומנוהלת בשיתוף עם השף רן בוק, מומחה לגבינות בעל שם עולמי ומחבר הספר "גבינות", המדריך השלם והמקיף שנכתב אי פעם בעברית על גבינות. ההיקף הכספי שהושקע בהקמת המעדנייה נאמד בכ- 1.2 מיליון ₪.

- פרסומת -

מנכ"ל הדיוטי פרי ציין:, "אני גאה להשיק חנות "בוטיק" שתציע תחת קורת גג אחת ממיטב התוצרת הישראלית המובחרת ותאפשר לישראלים ולתיירים היוצאים לחו"ל, לקנות תוצרת ישראלית מובחרת אשר ניתן יהיה להעבירה לחו"ל באמצעות צידנית מקוררת שתחולק לקונים".

בן חור הוסיף, "ישראל הפכה בשנים האחרונות לשם דבר בתחום מוצרי המזון האיכותי, ולראשונה ניתנת הזדמנות ליצרני המזון המובחרים להציג ולהפגיש את תוצרתם עם קהל חדש של תיירות חוץ, וכן הזדמנות לישראלים המטיילים ומבקרים בעולם להציג את תוצרתנו המובחרת כפי שמקובל ברוב שדות התעופה בעולם". עוד הוסיף, "המרכז הקולינארי החדש יעניק ללקוחות חווית קניה בזכות העיצוב היוקרתי, מגוון הטעמים והריחות, וכן בזכות האפשרות לטעום ולחוות מגוון המוצרים המוצעים בחנות".

החנות תכיל מגוון של מוצרי פרמיום כשרים לרבות גבינות בוטיק ממחלבת הנוקד, מחלבת ברקנית, יינות מיקבי בוטיק כמו: קסטל, פלם, עמק האלה, אמפורה, המערה, אלכסנדר, שאטו גולן, צרעה, קצרין ועוד. כמו-כן יימכרו שמני זית ייחודיים של מותג הבית, משק כנען ומשק שוורץ ומוצרי טחינה וחלווה אורגניים, קונפיטורות, דבש מכוורות בוטיק שוקולד פרמיום של מקס ברנר ועוד.